NHL-asiantuntija ennusti ensi kauden vuoden tulokkaan – pysti ei menossa Kaapo Kakolle tai Jack Hughesille

© Kuva: Getty Images

Yksi NHL:n puhutuimmista ja mielenkiintoisimmista pelaajapalkinnoista on vuosittain parhaalle tulokkaalle jaettava Calder Trophy. Viime kaudella palkinnon voitti Vancouver Canucksin hyökkääjä Elias Pettersson, joka nakutti runkosarjassa tehot 28+38=66.

NHL Networkin asiantuntija Mike Johnson ennakoi, että tulevalla kaudella voittaja ei taaskaan ole edelliskesän ykkösvaraus. Jack Hughes ei ole NHL-valmis samalla tavalla kuin Johnsonin valinta Cale Makar.

– Makar on muutaman vuoden vanhempi ja kypsempi, Johnson arvioi.

– Jack Hughes on hyvä, Kaapo Kakko on hyvä, mutta kumpikaan ei tao sellaisia lukuja, jotta heidät valittaisiin.

Makar nakutti viime kaudella yliopistoliiga NCAA:ssa tehot 16+33=49 pelaamissaan 41 ottelussa. Hän pääsi esiintymään nopeasti myös Colorado Avalanchen paidassa NHL:n pudotuspeleissä ja iski 10 ottelussa kuusi tehopistettä.


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?