Edmonton Oilersin tuore GM Ken Holland kertoi Sportsnetin mukaan, että Liigaan ja Kärppiin tiistaina siirtynyt Jesse Puljujärvi on kiinnostanut rapakon takana muita seuroja. Suomalaisen ura ei taalajäillä lähtenyt kolmen ensimmäisen kauden aikana liitoon oikeastaan mitenkään.

– Olen käynyt joitain keskusteluita sellaisten joukkueiden kanssa, jotka ovat osoittaneet kiinnostuksen Jesseä kohtaan, Oilersin GM:nä alkavana kautena debytoiva kanukki paljasti.

Holland lisäsi, että noin viimeisen puolentoista viikon aikana taas muutama uusi joukkue on ottanut häneen yhteyttä.

– Sellaiset joukkueet tarkastelevat Puljujärven tilannetta, joiden tilanteet ovat muuttuneet.

Se on suomalaisen kannalta tietysti onni, että hän herättää kiinnostusta NHL:ssä. Puljujärvi haluaisi mennä eteenpäin, muttei Oilersissa. Sen on tehnyt selväksi niin pelaaja kuin hänen agenttinsa Markus Lehto.

– Viikko minun virkaanastumisen jälkeen Markus kertoi minulle, että Jesse haluaa mennä eteenpäin. Toivoin, että kuten sanontakin kertoo, aika parantaisi haavat – nyt mikään ei vaan muuttunut.

Kärppiin siirtynyt suomalaistähti on pelannut kotimaassaan edellisen kerran kaudella 2015-16 edustettuaan juurikin oululaisia. Kolme kautta Pohjois-Amerikassa toivat vyölle 139 ottelua tehoin 17+20=37.