Pelicans kohtaa perjantaina historiansa ensimmäisessä Champions Hockey Leaguen (CHL) ottelussaan tshekkijoukkue HC Ocelari Trinecin.

Lahtelaisryhmästä aiempaa CHL-kokemusta löytyy yhteensä yhdeksältä pelaajalta. Kokenein näistä on puolustaja Miihkali Teppo, joka HIFK-vuosinaan pelasi sarjassa neljän kauden aikana 24 ottelua.

– Niistä peleistä on hyviä kokemuksia. Se on kivaa vaihtelua, että pääsee eri maihin, ja katsomaan omaa tasoa muiden maiden huippujengejä vastaan. Kiva aloittaa kausi CHL:ssä ennen Liigaa. Saadaan jo nyt kovia pelejä alle, Teppo toteaa Pelicansin nettisivulla.

Pelicansin tosipelit alkavat tänä vuonna kaksi viikkoa viime vuotta aiemmin. Asia on tuonut rutiineihin pieniä muutoksia.

– Vähän enemmän on katsottu taktiikoita ja yritetty saada kaikki samalle sivulle aiemmin kuin normaalisti. Kiva lähteä perjantaina katsomaan, miten homma toimii ja miltä se näyttää, Teppo kertoo.

Perjantain ottelun jälkeen Pelicans jatkaa taistojaan Isku Areenalla heti sunnuntaina, jolloin vieraaksi saapuu sveitsiläisjoukkue Lausanne HC.