Liigan kestomenestyjä Tappara aloittaa torstaina oman CHL-taipaleensa. Tappara on uusiutunut viime kaudesta hallitusti ja se tuntuu tälläkin kaudella totutun vahvalta pakalta. Jukka Rautakorven valmentamat joukkueet ovat tässä vaiheessa pre-seasonia kovan treenirääkin alla, joten suurin kysymys on, onko joukkueella paikat auki tätä taistoa varten. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi TV:stä.

Tapparaa isännöi EBEL-liigan mestari Klagenfurt. Joukkueen peräsimessä on Petri Matikainen, joka on kaikille suomalaisen jääkiekon ystäville tuttu ja monessa liemessä marinoitunut valmentaja. Matikaisen valmentamat joukkueet jättävät yleensä kaiken kentälle, eivätkä anna ikinä periksi. Tällainen on myös Klagenfurt ja se korvaa asenteellaan taidollista vajaustaan – joukkue ei ole laadultaan lähellekään Tapparan tasoinen. Klagenfurtin selviäminen jatkoon olisi pienoinen yllätys.

Tapparalta lähtivät kauden päätteeksi mm. Jan-Mikael Järvinen, Tomás Zaborsky, Aleksi Elorinne, Otso Rantakari ja Antti Erkinjuntti. Tilalle sainattiin mm. Tyler Morley, Charles Bertrand, Olavi Vauhkonen sekä Patrik Virta. Ykköstorjujana jatkaa kyvykäs Christian Heljanko, jonka hyvän ja huonon päivän ero on välillä tuskastuttavan suuri. Näillä näkymin Jukka Rautakorpi valmentaa joukkuetta viimeistä kautta.

Torstaina on odotettavissa mielenkiintoinen ja räiskyvä ottelu, jossa kirvesrinnat ovat ansaitusti suosikkeja. Klagenfurt voi silti pystyä ottelussa yllätykseen, jos kaikki lähtee alusta asti kohdalleen. TV:stä voit tarkastaa, millä jalalla Tappara on elokuun päätteeksi liikenteessä.

Näin katsot Tapparan pelin ilmaiseksi:

1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse Tapparan ottelu
3. Tililläsi pitää olla rahaa, jotta näet ottelut.

Katso Tapparan ottelu ja laita vetoa sisään!

Tapparan otteluohjelma CHL:ssä:

To 29.8. klo 20.30 KAC Klagenfurt – Tappara
La 31.8. klo 20.45 EHC Biel-Bienne – Tappara
Pe 6.9. klo 19.00 Tappara – KAC Klagenfurt
Su 8.9. klo 19.00 Tappara – EHC Biel-Bienne
Ti 8.10. klo 19.30 Frisk Asker – Tappara
Ke 16.10. klo 19.00 Tappara – Frisk Asker