1Viime kaudella Puolan pääsarjassa Unia Oswiecimin joukkueessa pelannut suomalaispakki Iiro Vehmanen on kunnossa, jos on uskominen muiden ihmisten havaintoja.

Suomessa edellisen kerran kaudella 2013-14 pelannut ja silloin Mestiksen SaPKoa edustanut Vehmanen oli twiittinsä mukaan treenaamassa Porin stadionilla. Noin 35-40 pienen alakoululaisen naisopettaja käski lasten varoa sisäradalla harjoittelevaa pikajuoksijaa.

– Ja siis kyllä, sisäradalla harjoittelin minä…

– Ilmeisesti alkaa ukko olemaan kunnossa, Vehmanen veisteli.

Iiro Vehmanen

@IVehmanen60
”Varokaas sitä sisärataa, kun siinä harjoittelee tuo pikajuoksija.”
Näin tokaisi noin 35-40 pienen alakoululaisten naisopettaja hetki sitten Porin stadionilla.. Ja siis kyllä, sisäradalla harjoittelin minä...

Ilmeisesti alkaa ukko olemaan kunnossa.🙄

Pelaaja on tullut tutuksi melkoisena sanaseppona. Supliikki persoona on etsinyt kesällä töitä samassa somepalvelussa.

– Enää ei tulevalta kaudelta puutu kuin työnantaja.

– Ukko on perkeleellisessä tikissä. Neljään viime kauteen 39 maalia, joten uskallan luvata 10 maalin keskiarvon jatkuvan. Palo ja polte lajiin mallia tähtitieteellinen.

Iiro Vehmanen

@IVehmanen60
Eiliseen twiittiin peilaten.. Enää ei tulevalta kaudelta puutu kuin työnantaja.

Ukko on perkeleellisessä tikissä. Neljään viime kauteen 39 maalia, joten uskallan luvata 10 maalin keskiarvon jatkuvan. Palo ja polte lajiin mallia tähtitieteellinen.
#työhakemus #Vehullejengi

Ennen Puolan kautta Vehmanen pelasi Ranskan ja Saksan alasarjoissa sekä Unkarin pääsarjassa. Hän on ollut näissä sarjoissa varma noin 20 pinnan takoja per runkosarja.