Oulun Kärpät aloittaa CHL-urakkansa perjantaina Raksilassa. Kärpille on osunut suhteellisen kova lohko, mutta perjantaina vastaan asettuva ranskalainen Grenoble on etukäteen veikattuna lohkon kevyin vastus. Uuteen sarjakauteen valmistautuvan Kärppien viikko on ollut sangen mielenkiintoinen. Ottelu alkaa klo 19:00. Näet ottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi TV:stä.

Kärpät järjesti alkuviikosta suunnattoman mediamylläkän julkistamalla Jesse Puljujärven ensi kautta koskevan sopimuksen. Joukkue on saanut haalittua riveihinsä myös mm. Janne Pesosen ja Juho Lammikon. Toki menetyksiäkin on, sillä viime kaudella ihastuttanut Nicklas Lasu lähti menemään, kuten myös Oskar Osala. Kotoisessa liigassa Kärpät on joka tapauksessa mestarisuosikki. Joukkueessa riittää laatua ja leveyttä.

Grenoblelle on helppo ennustaa roolia E-lohkon heittopussina. Ranskalaisten aiempi yritys CHL:ssä päättyi alkulohkoon muutama vuosi sitten. Viime keväänä joukkue nosti kotimaassa kannua kymmenen vuoden tauon jälkeen ja juhlien laannuttua alkoi joukkueesta poistumaan tärkeitä pelaajia. Joukkue on Ranskan liigan tasolle hyvä, mutta pohjoismaiseen tasoon on suoran mitta matkaa. Suomalaisille tutuin pelimies on Sportissa ja Lukossa viilettänyt Damien Fleury.

Perjantaina Kärppien otteet kiinnostavat kiekkokansaa erityisesti Puljujärven otteiden vuoksi. Kätevimmin saat selkoa Puljun iskukyvystä, kun pistät TV:n tulille ja katsot ottelun suorana ilmaiseksi.

Näin katsot Kärppien pelin ilmaiseksi:

1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse HPK:n ottelu
3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso Kärppien ottelu ja laita vetoa sisään!

Kärppien otteluohjelma CHL:ssä:

Pe 30.08. klo 19.00 Kärpät – Grenoble
Su 01.09. klo 19.00 Kärpät – SC Bern
To 05.09. klo 20.30 Grenoble – Kärpät
La 07.09. klo 18.00 SC Bern – Kärpät
Ti 08.10. klo 19.00 Skellefteå AIK – Kärpät
Ti 15.10. klo 19.00 Kärpät – Skellefteå AIK