CHL: Pelicans – HC Lausanne 01.09. klo 19:00 | Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi

Pelicans jatkaa CHL:n avausviikkoa toisella kotiottelulla, jossa vastaan tulee sveitsiläinen HC Lausanne.  Ottelu alkaa sunnuntaina klo 19:00. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi NordicBet TV:stä.

Pelicansin historian ensimmäinen CHL-peli Trineciä vastaan perjantaina jäi mieleen erityisesti Tomi Karhusen huippusuorituksen vuoksi. Täksi kaudeksi Pelicansiin siirtynyt huippuvahti oli kiekon tiellä kaikkiaan 45 kertaa ja piti maalinsa puhtaana. Etenkin ottelun alkupuolella lahtelaiset olivat ajoittain pahastikin köysissä, mutta selvisivät paineesta kuivin jaloin. Pelicansin voittomaalin, joka jäi lopulta ottelun ainoaksi, viimeisteli ylivoimalla Hannes Björninen ottelun kolmannessa erässä.

Vaatimustaso pysyy korkeana myös sunnuntaina, kun radiomastojen juureen saapuu Lausanne. Sveitsiläiset joutuivat perjantaina yllättäen alakynteen vierasottelussa valkovenäläistä Yunost Minskiä vastaan ja hävisivät jatkoajalla 3-2. Ville Peltosen valmentama joukkue on laadultaan kuitenkin kova ja puolustuksessa luutii mm. Leijona-pakki Petteri Lindbohm. Teemu Pulkkinen oli joukkueessa try-outilla, mutta jatkaakin Dinamo Minskissä.

Lausannen lyöminen vaatii Pelicansilta jälleen eheän suorituksen. Tämän parempia pelejä et tässä vaiheessa kautta näe mistään. Kannattaa siis virittää taajuus NordicBet TV:lle ja viettää mukava sunnuntai-ilta laatukiekon parissa.

Näin katsot Pelicansin pelin ilmaiseksi:

1. Siirry NordicBetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse Pelicansin ottelu
3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso Pelicansin ottelu ja laita vetoa sisään!

Pelicansin otteluohjelma CHL:ssä:

Pe 30.08. klo 19.00 Pelicans – HC Ocelari Trinec 1-0
Su 01.09. klo 19.00 Pelicans – Lausanne HC
Pe 06.09. klo 19.00 HC Ocelari Trinec – Pelicans
Su 08.09. klo 16.45 Lausanne HC – Pelicans
Ke 09.10. klo 19.00 Pelicans – Yunost Minsk
Ti 15.10. klo 19.00 Yunost Minsk – Pelicans