Lokakuussa pyörähtävä NHL-kausi on suomalaisittain entisestään kiinnostavampi, kun Pohjois-Amerikkaan on siirtynyt useita suomalaisnimiä.

Ainakin alkukaudesta suurin huomio tulee kiinnittymään Kaapo Kakkoon, mikäli suomalaislupaus saa vain napattua pelipaikan New York Rangersin miehistöstä.

NordicBetin NHL-kirjeenvaihtaja Jouni Nieminen veikkaakin, että suomalainen voi taistella myös tulevalla kaudella arvostetusta Calder Trophysta (Vuoden tulokas), mikäli kaikki palaset loksahtelevat kohdilleen. Suurin ennakkosuosikki löytyy kuitenkin muualta.

– Veikataan tässä, että Calderin vie hieman harvinaisemmalla tavalla puolustaja. Colorado Avalanchen Cale Makar. Makar hyppäsi ammattilaiskaukaloon suoraan yliopistokiekosta viime kevään playoffeissa ja pelasi heti kuin tähti. Loistava luistelija, kiekon käsittelijä ja liikkuvuutensa ansiosta lähes mahdoton taklattava.

– Muita hyviä ehdokkaita: Kaapo Kakko, New York Rangers. Ennakkosuosikki Jack Hughes, New Jersey Devils. Quinn Hughes, Vancouver Canucks. Sam Steel, Anaheim Ducks. Erik Brännström, Ottawa Senators. Kalpan mies Alexandre Texier, Columbus Blue Jackets, Nieminen kirjoittaa blogissaan.

Mikäli haluat lukea lisää Niemisen ajatuksia, muun muassa Jesse Puljujärven tilanteesta. Voit tehdä sen täältä.

Lähde: NordicBet