TPS:n ratkaisu vapauttaa hyökkääjä Jonne Virtanen toistaiseksi kaikesta seuran toiminnasta nousi maanantai-iltapäivällä kiekkofanien puheenaiheeksi ympäri Suomen.

Turkulaisjoukkueen niukka tiedotuspolitiikka ei ainakaan vähentänyt tapauksen ympärille noussutta kohua. TPS ei kertonut syitä toimenpiteelleen, vaan totesi ainoastaan käsittelevänsä asian seuran sisäisesti.

Nyt tapahtuneeseen ovat ottaneet kantaa myös TPS-kannattajat virallisella nettisivullaan.

Tiedotteessa kehutaan Virtasta vuolaasti, mutta muistutetaan myös tilanteen olevan kannattajien näkökulmasta hankala, kun tietoa ei ole.

Eräästä asiasta seurajohto saa kuitenkin voimakasta kritiikkiä.

– Kannattajat palaveerasivat vastikään kiekko-Tepsin toimiston kanssa. Yksi aihe, jonka nostimme äänekkäästi esille, oli avoimuus. Seura tekee tappiota, vuodesta toiseen, missä mennään? Mitä tavoitellaan? Avoimuutta kaivataan, ja tämä “case Jonne Virtanen” on kuin esimerkki hopeatarjottimella, tiedotteessa todetaan ja jatketaan:

– On kaksi vaihtoehtoa. Mikäli on tiedotettavaa, niin sitten tiedotetaan mitä on tapahtunut ja mitä seuraa. Mutta mikäli tapaus on määrä käsitellä sisäisesti, niin epäinformatiivista tiedotetta parempaa tapaa saada koko ulkopuolta tonkimaan selvyyttä ei ole. Ymmärrämme, että seura ei voi eikä juridisesti saa kommentoida tai kertoa kaikella avoimuudella asioita, mutta on äärettömän tärkeää hoitaa tiedottaminen niin, ettei anneta negatiivisilla huhuille ruokaa.

LUE MYÖS: Uutispommi! TPS tiedottaa: Jonne Virtanen on vapautettu seuran kaikesta toiminnasta

LUE MYÖS: Mitä tapahtui? TPS hyllytti Jonne Virtasen – tiedote herättää hämmennystä: ”Typerää toimintaa”

LUE MYÖS: IL paljastaa: Tästä syystä TPS hyllytti hyökkääjäkonkari Jonne Virtasen

LUE MYÖS: Jonne Virtanen sai pikavauhtia tarjouksen uudesta pelipaikasta – ei tarvitsisi edes muuttaa Turusta!