Sivustomme kirjoitti aiemmin, kuinka Sveitsissä asuva F1-tähti Kimi Räikkönen joutui kokemaan karvaan pettymyksen juuri ennen paikallisen kiekkokauden alkua. Hänen lempijoukkueensa Zug perui formulatähden istumapaikat lounge-katsomosta.

– Kiekkokausi alkaa kohta, ja olen vihainen lempijoukkueelleni Zugille. Minulla on ollut aina neljä varattua paikkaa. Viime vuonna minulta otettiin yksi paikka pois, ja nyt kaikki neljä. Se ei ole mielestäni kovin kivaa. Minun pitää, mitä teen tällä kaudella! Räikkönen puhisi taannoin Blick-sivuston mukaan.

Nyt Zugin käytöksen syy on selvinnyt. Lähde, eli Blick oli ottanut nyt yhteyttä Zugin toimitusjohtaja Patrick Lengwileriin. Hänen mukaansa seuran osakkeenomistaja Räikkösen paikat peruttiin suomalaisen omasta syystä.

Zug veti peleihinsä menestyksen myötä katsojia. Joukkue ylsi viime kaudella finaaleihin asti. Räikkönen ei silti käynyt yhdessäkään pelissä ja paikat ammottivat tyhjillään, Blick kirjoitti. Halli oli muuten loppuunmyyty.

– Käänsimme sellaisia katsojia pois, jotka ihmettelivät paikkojen ainaista tyhjyyttä, Lengwiler selitti.

Nyt ne eivät enää ole tyhjinä. Suomalaisen paikat on annettu muille. Lengwiler on kuitenkin kertonut formulatähdelle hänen olevan aina tervetullut seuraamaan Zugin pelejä.

– Olen ottanut yhteyttä Räikköseen ja kertonut, että hän voi ottaa aina yhteyttä tänne päin halutessaan tulla peliin.

Myös Davos toivotti Twitter-tilillään Räikkösen olevan tervetullut peleihinsä.