Yllättävä tilanne! SKA Pietari passitti leijonakonkarin katsomoon

© Kuva: Getty Images

Kokenut suomalaishyökkääjä on ajautunut hieman yllättävään tilanteeseen KHL:ssä.

Venäjällä vuodesta 2013 lähtien kiekkoillut Jarno Koskiranta ei mahdu nimittäin tällä hetkellä SKA Pietarin kokoonpanoon. 32-vuotias hyökkääjä on keskiviikkona toistamiseen katsomossa, kun pietarilaisjoukkue pelaa Traktor Tsheljabinskia vastaan.

Koskiranta on pelannut SKA:ssa vuodesta 2015 lähtien. Hän on lukeutunut vuosittain joukkueen luottosotureihin, sillä monipuolinen hyökkääjä kykenee pelaamaan missä vain ketjussa.

SKA:n ”keskikaistalla” on kuitenkin tällä hetkellä kova kilpailutilanne, sillä joukkue vahvistui kesän aikana Jori Lehterällä ja Joonas Kemppaisella, joista kumpikin on aloittanut kauden kärkiketjuissa.