Jonne Virtanen on ollut suomalaisen jääkiekon puhuttavimpia nimiä lähiaikoina. TPS hyllytti hänet viikonlopun ulkomaan reissun jälkeen kaikesta toiminnasta. Seurasta viestittiin, että asia ”käsitellään sisäisesti” – vaikka se samoina aikoina vuodettiin kansan tietoon tiedotteella.

Nyt soppaan on heittänyt oman kauhansa HIFK:ssa viime kaudella pelannut Ilmari Pitkänen. Hän uteli Twitter-tilillään pelipaikan saaminen mielessään, josko jollain sattuisi olemaan TPS:n Antero Niittymäen numeroa.

Ilmari Pitkänen

@DonPunkero
Onks kenelläkää Niittymäen numeroo?
#liiga #tps #työnhaku

Pitkänen ei päädy kuitenkaan TPS:ään, vaan ehkä yllättäen Suomi-sarjaan ja Kiekko-Espooseen. Jääkiekkokuvaaja Riku Laukkanen uteli nyt omalla tilillään, etteikö Pitkänen saanut Niittymäen numeroa, kun tie vei Espooseen.

Tähän hyökkääjä antoi vastauksen, jonka myötä moni saattaa revetä kymmeneen osaan. Oheinen twiitti oli jäätävä isku TPS:lle ja sen kömpelölle tiedottamiselle tapauksesta Virtanen.

Ilmari Pitkänen

@DonPunkero
Sain. Kävimme asiallisen keskustelun ja nyt asiaa käsitellään sisäisesti.

Riku Laukkanen

@r1kuexposures
Et ilmeisesti saanut sitä Niittymäen puhelinnumeroa, @DonPunkero?

#HIFK #KiekkoEspoo

– Sain. Kävimme asiallisen keskustelun ja nyt asiaa käsitellään sisäisesti, Pitkänen virnuili omalla tilillään.

Hän on Kiekko-Espoolle nappihankinta.

– ”Ipe” tuo kokemusta joukkueeseen ja Espoon Bluesissa pelatessaan hän oli tekemisissä samojen arvojen ja toiminnan parissa, mitä pyrimme Kiekko-Espoossa rakentamaan ja vaalimaan, espoolaisten urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits sanoi seuran kotisivuilla.

LUE MYÖS:

Suomi-sarjassa pelaava Kiekko-Espoo teki huiman hankinnan – haaviin tarttui somessa töitä etsinyt liigakonkari