Ennennäkemätöntä! HIFK:n Liiga-ottelussa 80-henkinen sinfoniaorkesteri – ”Urheilu ja kulttuuri yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla”

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n ja TPS:n välisessä Liiga-ottelussa Helsingissä 12.lokakuuta nähdään ennennäkemätön jääkiekkospektaakkeli.

HIFK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani KOFF viettää 200-vuotisjuhlavuottaan ja tuo yhteistyössä helsinkiläisseuran kanssa otteluun sinfoniaorkesterin.

Vantaan Viihdeorkesterin yli 80-henkinen sinfoniaorkesteri kuoroineen esittää osaamistaan kamppailun pelikatkojen ja erätaukojen ajan.

Ottelua varten uuden sovituksen on kokenut muun muassa HIFK:n legendaarinen maalibiisi.

– On huikean hieno ja rohkea idea HIFK:ltä ja KOFFilta toteuttaa jääkiekko-ottelun pelikatkomusiikki livenä ja vieläpä suurella sinfoniaorkesterilla. Jännittäväksi ja vaativaksi orkesterin kannalta muodostuu reagointi kiihkeän jääkiekko-ottelun erikoistilanteisiin, Vantaan Viihdeorkesterin toiminnanjohtaja Janne Rönnbäck toteaa HIFK:n nettisivulla julkaistussa tiedotteessa ja jatkaa:

– Kappaleiden lähtöjen on oltava räjähtäviä pelikatkojen alkaessa. Toivottavasti pääsemme soittamaan IFK:n maalibiisiä monta kertaa.

Myös HIFK:ssa ollaan tulevasta tapahtumasta innoissaan.

– Olemme erittäin ylpeitä siitä, että KOFF haluaa juhlistaa 200-vuotispäiväänsä meidän ottelussamme. Tapahtumassa urheilu ja kulttuuri yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla ja on todella hienoa, että voimme tarjota faneillemme jotain näin ainutlaatuista koettavaa, HIFK:n markkinointijohtaja Roland Carlsson toteaa.

Red Classics -nimellä kulkeva tapahtuma ei nosta kiekko-ottelun lippujen hintoja vaan paikalle pääsee normaalin Liiga-ottelun lipun hinnalla.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.