New York Rangersin Kaapo Kakko varasti show’n heti upealla tavalla debyytissään Pohjois-Amerikassa.

Suomalaistaituri iski tehot 1+3, kun Rangers kaatoi Minnesota Wildin nuorten pelaajien turnauksessa maalein 4-3. Kakko alusti kaikki varsinaisen peliajan maalit – ilta huipentui jatkoajalla älyttömään soolomaaliin. Hyökkääjä kirjaimellisesti pyöritti vastustajan pakiston yksinään solmuun – ja iski päälle voittomaalin.

Ei ole ihme, että NHL-mediassa on ehditty jo ällistellä Kakon peliä. Vaikka kyse oli vain nuorten pelaajien ottelusta, näki kaikesta Kakon olevan aivan omalla tasollaan.

– Näitkö sen maalin? Se on naurettavaa. Jeesus, hyökkääjä Patrick Newell ällisteli NHL.comin mukaan

Samoilla linjoilla on pakki Adam Fox, joka ehti pelata Kakkoa vastaan myös kevään MM-kisoissa. Jenkkipakki ihasteli jo tuolloin nuorukaisen otteita – ja sama meno jatkui maanantai-iltana.

– Kun katsoo häntä, sitä melkein unohtaa, että hän on vasta 18-vuotias ja yksi tämän porukan nuorimmista kavereista. Sille on todella syynsä, että hän on NHL:n kesän kakkosvaraus. Ja miksi hän pelasi keväällä MM-kisoissa, Fox ylistää.

Sosiaalisessa mediassa Kakon alkua on ihasteltu syystä. Nuorten pelaajien keskellä dominointi lupaa hyvää myöhemmin alkavaa NHL-leiriä silmäillen. Varsinkin, kun hyökkääjä palasi flunssataudin jälkeen askiin – ja iski heti hurjat tehot.

– Hän on iso kaveri, jolla on paljon taitoa. Uskon, että hän pärjää mainiosti NHL:ssä, Fox naulaa.

LUE MYÖS: Ruotsalaismedia hämmästelee Kaapo Kakon soolo-osumaa Rangers-paidassa: ”Supermaali”

LUE MYÖS: Mistä härski soolomaali? Kaapo Kakko nauratti NHL-mediaa virneellään: ”Valmentaja kielsi syöttämästä…”

LUE MYÖS: Kaapo Kakko -show! Suomalaistaiturilla ällistyttävä alku Rangers-paidassa – nöyryytti junnuvastustajaa