Näkökulma: Kaapo Kakko varasti show’n – Rangersissa loistaa myös toinen suomalaisonnistuja

© Kuva: Juha Tamminen

New York Rangersin nuorten pelaajien joukkueesta täytyy nostaa esille hiljainen suomalaisonnistuja Tarmo Reunanen.

Kuten olettaa, NHL-organisaation nuori superlupaus Kaapo Kakko varasti kaiken huomion maanantain debyytissään. Tehot 1+3 ja jatkoajalla syntynyt voittomaali ovat taidonnäytteitä, joita kelpaakin mehustella alkavan NHL-syksyn lähestyessä.

Kikat ja tehopisteet kiinnostavat. Ja niistä suuri yleisö innostuu. Suomalaisittain Rangersin peleistä löytyy silti myös toinen kiinnostava lupaus: Reunanen, joka ei paistattele otsikoissa, mutta on pelannut ottelusta toiseen vakuuttavalla tavalla. ”Se vähemmän esillä oleva turkulaislupaus” on ollut kuin varkain Rangersin parhaimmistoa.

Lukosta tuttu nuorukainen on pelannut jo Liigassa isossa roolissa. Se näkyi väkisin viikonloppuna – näytti, että 21-vuotias pakki olisi ollut parhaimmillaan kuin konkari höntyilevien junnujen seassa.

Suomalaislupaus on kehittynyt Lukossa isossa roolissa nyt reilun vuoden. Tulokset näkyvät myös Rangers-paidassa: kiekollinen varmuus ja osaaminen ovat erottuneet edukseen myös pienessä kaukalossa.

Samalla Reunanen on mainio esimerkki siitä, miten nopeasti nuori pelaaja voi kehittyä. Pelkästään yksi kausi oikeassa roolissa ja ympäristössä voi tuoda paljon peliin. Pakki väläytteli jo vuosi sitten Rangersin nuorten pelaajien leirillä, nyt jäällä on nähty aivan eri kypsyydellä pelaava nuorukainen. Kun päälle isketään kiekollinen taito, on kasassa kiinnostava paketti NHL:ää silmäillen.

Reunasen kohdalla on herkullista nähdä, miten nuorukainen pärjää loppukuusta Rangersin varsinaisella NHL-leirillä. Kun katsoo joukkueen pakistoa, ei New Yorkiin marssita vihellellen. Pelkästään joukkueen neljä kärkipakkia (Jakob Trouba, Marc Staal, Brady Skej ja Brendan Smith) tienaavat yli 23 miljoonaa dollaria tulevasta kaudesta.

Sen takia on helppo ennustaa, että pakki viihtyy vielä tulevan kauden Suomessa ja Raumalla. Lukossa tarjolla on tuttu valtava rooli ja monipuolista vastuuta sekä viisikoin että erikoistilanteissa.

Se kelpaa varmasti myös Rangersille, jolla ei ole tarvetta kiirehtiä suomalaisen kanssa. Reunasen nimi kannattaa painaa jo nyt silti mieleen: on helppo ennustaa, että suomalaiselle on jo nyt kaavailtu isoa palaa NHL-seuran tulevaisuuden palapelissä.

LUE MYÖS: Mikä show! Kaapo Kakon temppu sai joukkuekaverit haukkomaan henkeään: ”Naurettavaa – näitkö?”

LUE MYÖS: Ruotsalaismedia hämmästelee Kaapo Kakon soolo-osumaa Rangers-paidassa: ”Supermaali”

LUE MYÖS: Mistä härski soolomaali? Kaapo Kakko nauratti NHL-mediaa virneellään: ”Valmentaja kielsi syöttämästä…”

LUE MYÖS: Kaapo Kakko -show! Suomalaistaiturilla ällistyttävä alku Rangers-paidassa – nöyryytti junnuvastustajaa

 


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.