No johan on! Näin Oilers-pomo kommentoi Jesse Puljujärven tilannetta – ”Elokuun lopulla kaikki hiljeni”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin GM Ken Holland lausui seuran nettisivujen haastattelussa kommentteja koskien Jesse Puljujärveä. Suomalaistaituri vaihtoi NHL:n Liigaan ja Kärppiin äskettäin sopimuksella, joka kattaa yhden kauden, ja jossa on taalajäille paluun mahdollistava pykälä.

Hollandin mukaan on olemassa edelleen NHL-seuroja, jotka ovat kiinnostuneet suomalaisesta. Toisaalta hän ei ole saanut kaupan arvoista tarjousta.

– Elokuun lopulla kaikki hiljeni, sanoi GM, jonka mukaan hiljaisuuteen vaikuttaa nyt ajankohtaiset nuorten pelaajien turnaukset.

Seuraavaksi edessä NHL-seuroilla ovat harjoitusleirit. Vaikka Puljujärven suhteen on ollut hiljaista, ei GM sulkisi pois kaupan toteutumista.

– Jos kauppaan on mahdollisuuksia, niin pohdin eri vaihtoehtoja. Jos mahdollisuuksia ei ole, olen valmis odottamaan. Mutta väkisin en tee mitään.

Suomalaistykki on aloittanut uuden urakkansa Kärpissä mainiosti. Syksyn neljä CHL-peliä ovat tuoneet tehot 2+2=4.

Puljujärven NHL-oikeudet ovat Oilersilla, jota hän edusti kolmen kauden ajan. Nuorten kaksinkertainen maailmanmestari viimeisteli runkosarjan 139 kamppailussa pinnat 17+20=37.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!