No nyt! Otto Koivula tehokkaana – luotsi kehui suomalaisen loisto-onnistumista: ”Ymmärrys jääkiekosta on huipputasolla”

© Kuva: Leijonat.fi

Viime kaudella AHL:ssä Bridgeport Sound Tigersin paidassa 69 runkosarjan ottelussa tehot 21+25=46 iskenyt ja viidessä pudotuspeliottelussa kaksi syöttöpinnaa saalistanut Otto Koivula on saanut syksylleen upean alun rapakon takana.

NY Islandersin kesän 2016 neloskierroksen varaus iski viime yönä tehot 1+1=2, kun Islesin tulokkaat kaatoivat Philadelphia Flyersin vastaavat harjoitusottelussa luvuin 5-4. Koivulan maali vei pelin jatkoille, ja lopulta Islanders juhli voittolaukauskisassa.

Pelaajaa kehuttiin seuran kotisivuilla. Hänen vaikuttava iltapuhde ei tullut yllätyksenä Islersin farmijoukkue Bridgeport Sound Tigersin luotsi Brent Thompsonille. Koivula oli osoittanut samanlaista taituruutta jo viime kaudella runkosarjassa ja pudotuspeleissä.

– Näin Oton edesottamuksia viime kaudella sekä sen, kuinka hän on kehittynyt. Hän tekee töitä kovasti ja ymmärrys jääkiekosta on huipputasolla. Se on hänen suurimpia vahvuuksiaan, Thompson ylisti.

Hänen mukaansa Koivula lisäksi laittaa kaiken likoon ja noudattaa joukkueen pelitapaa.

– Meillä oli korkeat odotukset häntä kohtaan jo viime kaudella ja uskon, että nyt hän on ottamassa askelta oikeaan suuntaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.