Yllätyspotkut! Liiga-seura näytti toimitusjohtalleen ovea – ”Haemme ennakkoluulottomia ratkaisuja”

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukurit tiputti Liiga-kauden avauspäivänä yllättävän uutisen julkisuuteen.

Mikkeliläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on järjestellyt taustaorganisaatioon uudelleen, joka tarkoittaa samalla sitä, että toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajat roolit yhdistyvät. Muutoksen myötä toimitusjohtaja Pasi Kautonen jättää tehtävänsä ja niistä vastaa jatkossa hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka.

– Etenkin pienten seurojen on oltava kaikissa toimissaan poikkeuksellisen kustannustehokkaita, jotta mahdollisimman suuri osa varoista voidaan käyttää joukkueen rakentamiseen ja kilpailumenestyksen parantamiseen. Haemme Jukureissa ketteriä ja ennakkoluulottomia ratkaisuja, joilla menestyksen saavuttaminen niin taloudellisesti kuin kilpailullisesti on mahdollista, toteaa Jukurit HC Oy:n hallituksen puheenjohtaja Toivakka seuran tiedotteessa.

Mikkeliläisseuran ottelutapahtumasta, kuluttajamyynnistä sekä viestinnästä vastaa jatkossa Kristiina Tiippana, yritysmyynnistä Pekka Pöyhönen, ravintolaliiketoiminnasta Tiia Töyryläja taloushallinosta Irina Hyvönen. Nämä avainhenkilöt muodostavat yhdessä operatiivisen tiimin, jonka vastuulla on kehittää seuraa hallituksen strategian mukaisesti.
Urheilupuolesta vastaa edelleen urheilujohtaja Jukka Holtari.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.