Colorado Avalanchen ja Mikko Rantasen pitkään odotettu jatkosopimus kanssa lienee pian valmis julkistettavaksi, ainakin mikäli on uskominen NHL:n sisäpiiritoimittaja Andy Stricklandin kirjoituksia.

Toimittajan mukaan Rantasen jatkosopimuksen kohdalla puhutaan enää noin miljoonan dollarin näkemyserosta vuosipalkassa. Stricklandin mukaan Rantaselle on tarjottu enemmän kuin seuran suurimman tähtipelaajan Nathan Mackinnonin vuosipalkaltaan markkinoihin verraten järkyttävän alihintainen 6,3 miljoonan dollarin sopimus.

– Tämä ei tarkoita, että sopimus olisi vielä lähellä, Strickland kirjoittaa silti.

Taalakaukaloiden suurimmat rajoitetut vapaat hyökkääjätähdet panttaavat kukin yhä sopimuksiaan ja odottavat pelinavausta toistensa suunnilta. Puolustajien kohdalla tilanne on sen sijaan alkanut purkautumaan kolmen tähtitason puolustajan (Josh Morrissey, Zach Werenski ja Ivan Provorov) allekirjoitettua jatkosopimukset tällä viikolla.

LUE MYÖS: Jarmo Kekäläinen kiinnitti tähtipuolustajansa rahakkaalla jatkosopimuksella!

LUE MYÖS: Tuore Rangers-pomo hehkuttaa Kaapo Kakkoa – erityisesti nämä ominaisuudet tekivät vaikutuksen!