New York Rangersin pelaajat tekivät perjantaina paluun tuttuun NHL-arkeen, kun joukkue kokoontui kolmessa eri ryhmässä kauteen valmistaviin testeihin.

Suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko aloitti testinsä muiden Rangersin kärkilupausten tapaan kolmannessa ryhmässä. Rangersin kokeneemmat tähtinimet kuten Artemi Panarin, Chris Kreider ja Mika Zibanejad taas tekivät testinsä ensimmäisessä ryhmässä.

Rangersin päävalmentaja David Quinn saapui testien jälkeen median eteen ja puheenaiheeksi nousi joukkueen alkavan kauden mahdolliset hyökkäysketjut.

Quinn paljasti, että Rangersin ykkösketju on ainakin harjoituskaudella muodossa: Artemi PanarinMika ZibanejadPavel Butshnevitsh.

Tämä on harmittava uutinen Kakolle, jota on kesän aikana useasti kaavailtu ykkösketjuun venäläishyökkäjää Butshnevitshin tilalle.

– Heidän (Kakon ja Vitali Kravtsovin) täytyy ansaita kärkiketjun paikkansa, Quinn perusteli yllättävää ratkaisuaan USA Today -lehden toimittajan Vince Mercogliano mukaan.

Quinn kuitenkin muistutti, että Kakolla ja Kravtsovilla on etu muihin Rangersin lupauksiin verrattuna, sillä heillä on jo kokemusta aikuisten sarjasta.

Näillä näkymin Kakko on aloittamassa harjoituskautensa toisessa hyökkäysketjussa sentterilupaus Filip Chytilin laitahyökkääjänä.

On kuitenkin muistettava se, että kausi on vasta alussa, joten ketjumuutoksia voi tulla nopeallakin varoitusajalla.