Ikävä video leviää! Liiga-taituri raivostui fanin törkyhuudoista – pahoittelee nyt reaktiotaan: ”Tunnetila meni yli”

© Kuva: Juha Tamminen

Ilves-taituri Teemu Rautiainen pahoittelee sosiaalisessa mediassa leviävän videon huutelua.

Netissä on lähtenyt lentoon ikävä video Lukon ja Ilveksen jälkeisen ottelun jälkihuutelusta. Videossa Lukko-huiviin pukeutunut kiekkofani huutelee alatyylisiä pilkkahuutoja Ilveksen pelaajille.

Yksi huutelun kohteeksi joutunut pelaaja on Rautiainen, jolla menee hieman yllättäen hermo huuteluun. Ilves-tähti pysähtyy videolla, kääntyy katsomon suuntaan ja iskee samalla mitalla takaisin.

– V**n kääpiö, opettele pelaamaan, katsoja huutaa suoraa kurkkua.

– V**u mä hakkaan sut, Rautiainen vastaa videolla.

Video on herättänyt keskustelua erityisesti Jääkiekon olohuoneessa. Kritiikkiä on herättänyt sekä kannattajan huutelu että Rautiaisen reaktio. Kiekkotähti vihelsi pelin poikki nopeasti videon leviämisen jälkeen – hyökkääjä kertoo sosiaalisessa mediassa rehdisti pahoittelevansa huutelua.

– Käsi ylös virheen merkiksi. Pelin jälkeinen pettymys oli valloillaan ja tunnetila meni yli. Tunteet ei saisi ikinä kuumeta noin. Otetaan opiksi tästä. Pahoitteluni vielä! Rauhtiainen kirjoittaa.

Tunnemyrskyyn vaikutti varmasti myös kaukalon tulos. Lukko nappasi tiukassa ja vauhdikkaassa pelissä voiton lopulta lukemin 4-2. Voitto oli raumalaisille kauden ensimmäinen.

LUE MYÖS: Muistatko 9-vuotiaan Kristianin? Kiekkofanit riensivät auttamaan nuorta kiekkofania – lopputuloksena herkistävä video

LUE MYÖS: Auts! Winnipegin Ville Heinolalla tyly alku NHL-leirillä – joukkuekaveri jyräsi rajulla tavalla: ”Tervetuloa liigaan”

LUE MYÖS: Winnipegin suomalaisnimet autokolarissa – NHL-seuralta huojentavia tietoja