Muistatko 9-vuotiaan Kristianin? Kiekkofanit riensivät auttamaan nuorta kiekkofania – lopputuloksena herkistävä video

© Kuva: Juha Tamminen

9-vuotiaan Kristian Sandellin tarina sai onnellisen päätöksen.

Nuoren kiekkofanin äiti Tiina Sandellin keräsi paljon huomiota tammikuussa, kun kiekkoyhteisö riensi auttamaan perhettä kiekkoinnostuksen kanssa. Äiti kertoi sosiaalisessa mediassa avoimesti poikansa arjen haasteita: Kristian sairastaa dyspraksiaa, joka on koko kehon motoriikkaan vaikuttava koordinaatiohäiriö.

Käytännössä häiriö vaikeuttaa kropan hallittua liikuttamista. Kova kiekkofanit Kristian on kokenut sen myötä elämässään kiusaamista ja muita ikäviä takaiskuja. Yksi unelma pojalla kuitenkin oli: kerätä omaan huoneeseensa kaikkien Liiga-seurojen pelipaidat.

Sandell tarttui härkää sarvista ja päätti kysellä varovaisesti Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä, löytyisikö muilta kiekkofaneilta ylimääräisiä pelipaitoja ja fanikamaa. Lopputulos yllätti varmasti kaikki: Kristianille alkoi suorastaan sataa erilaisia pelipaitoja ja fanituotteita.

Nyt eri paketit on saatu vihdoin purettua ja Kristianin huone on täynnä erilaista kiekkofanituotetta. Sen kunniaksi Sandellit julkaisivat sosiaalisessa mediassa koskettavan videon, jossa nuori herra esittelee ylpeänä kokoelmaansa.

Video herkistää väkisinkin. Varsinkin loppupuolen kiitokset saavat väkisinkin kylmät väreet pintaan. Joskus yhteisön voima yllättää positiivisessa mielessä.

Miten upea tarina rakentui? Hyppää mukaan keskusteluun Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä. 

LUE MYÖS: Suomalaiset kiekkofanit auttoivat toteuttamaan 9-vuotiaan Kristianin unelman: ”On uskomatonta, mitä he ovat saaneet aikaan”

Katso sympaattinen video tästä:

Meidän Krisun unelma on toteutunut 🥰

Gepostet von Tiina Aaltonen am Freitag, 13. September 2019