Venäläinen supertähti kärähti kokaiinista – NHL antoi tuomionsa: ”Naurettavaa!”

© Kuva: Getty Images

NHL on tiedottanut asettaneensa venäläisen maajoukkue- ja NHL-tähti Jevgeni Kuznetsovin pelikieltoon miehen MM-kisoissa antaman doping-näytteen jäljiltä.

Kokaiinista kärynnyt Washington Capitalsin keskushyökkääjä saa NHL:ltä vaivaisen kolmen ottelun pelikiellon. Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tuomitsi venäläistaiturin aiemmin peräti neljän vuoden pelikieltoon kansainvälisistä otteluista.

NHL ilmoitti tiedotteessaan Kuznetsovin pelikiellon syyksi ”asiattoman käytöksen”.

Fanit ovat jo tuominneet sosiaalisessa mediassa Kuznetsovin NHL:ltä saaman minimaalisen pelikiellon mm. ”naurettavaksi”. Kuznetsov menettää lisäksi palkkansa kolmen runkosarjan avausottelun osalta. Tämä ei tosin tee juurikaan lovea 27-vuotiaan supertähden talouteen. Venäläinen kuittaa kaudesta muhkeat 7,8 miljoonaa dollaria.


PÄIVÄN VIHJE: SPARTAK MOSKOVA – JOKERIT

Kääntyykö Jokereiden kurssi Spartak Moskovan vieraana?