Kuva: Tappara-puolustaja järkyttyi liigaottelun jälkeisestä ruuasta – ”Haluan, ettei tämä tule enää toistumaan”

Tappara-puolustaja Ben Blood on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan Ässät-ottelun jälkeisestä ruuasta.

Kirvesrinnat hakivat keskiviikkoiltana komean 5-0-vierasvoiton Porista, mutta ottelun jälkeen saatu ruoka ei tehnyt vierasjoukkueeseen vaikutusta. Bloodin julkaiseman kuvan perusteella on vaikea edes tarkkaan sanoa, mitä ruokaa he ovat saaneet.

– Ässät-ottelun jälkeinen ateria tänä iltana. Kolmen ottelun viikko. Haluan auttaa varmistamaan, ettei tämä tule enää toistumaan. Minulla on yksinkertaisia, halpoja, helppoja ja maukkaita reseptejä. Ottakaa Liiga minuun yhteyttä. Haluaisin mielelläni auttaa pelaajia saamaan heidän tarvitsemansa ravinnon, Blood kirjoitti kuvan yhteydessä.

Voit katsoa kuvan alta tai täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.