Winnipeg Jetsin suomalaistykki Patrik Laine haluaa pitää huolen, ettei hänen kohukommenttejaan olla tulkittu väärin.

NHL-ryhmässä pitkään suomalaistykin vierellä pelannut Bryan Little kertoo Laineen tuoreesta yhteydenotosta. Jets-nuorukainen nousi tuoreeltaan otsikoihin, kun hän harmitteli, ettei ole päässyt pelaamaan Winnipegissä parhaiden pelaajien kanssa.

– Hän pyysi soittamaan. Sen jälkeen hän pyysi anteeksi tapaa, jolla hänen sanomisiaan oli mielestäni vääristelty, Little kertoo.

Kokenut NHL-sentteri tuntuu suhtautuvan asiaan maltilla ja kypsästi. Se käy ilmi jo hyökkääjän eleistä ja kommenteista.

– Tunnen Laineen niin hyvin, että tiedän, ettei hän tarkoituksella halua sanoa negatiivisia asioita varsinkaan hänen joukkuekavereistaan. Jos hän on negatiivinen, hän puhuu yleensä itsestään.

– Hän haluaa pelata parhaiden pelaajien kanssa – se oli jutun pointti. Ymmärrän sen. (Mark) Scheifele ja (Blake) Wheeler ovat kärkinimiä, minäkin haluaisin pelata heidän kanssaan, Little naurahtaa.

– Olen varma, että kaikki haluavat. Kun on nuori, sitä haluaa enemmän pisteitä, maaleja, peliaikaa ja päästä kärkiketjuihin. Se oli hänenkin viestinsä: hän haluaa olla meidän johtavia pelaajia.

LUE MYÖS: Velikullat vauhdissa! Ben Blood aiheutti kohun ruokakuvallaan – Jonne Virtanen kuittailee takaisin: ”Tule Mestikseen”

Winnipeg Jets

@NHLJets
🎥"Getting back to the playoffs and getting a chance again is my biggest motivation."

Bryan Little on his offseason, his phone call with Patrik Laine, and much more.