Velikullat vauhdissa! Ben Blood aiheutti kohun ruokakuvallaan – Jonne Virtanen kuittailee takaisin: ”Tule Mestikseen”

© Kuva: Juha Tamminen

Sopimuskuvioiden vaikeudet eivät ole hiljentäneet Jonne Virtasen menoa sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa.

Kulttipelaaja sai lähteä TPS:stä yllättäen kauden kynnyksellä, kun Liiga-seura purki voimapesän sopimuksen. Virtanen löysi itselleen kuitenkin nopeasti uuden seuran, kun hän hyppäsi Mestis-seura TUTO Hockeyn riveihin.

Samalla pelihuumori on pysynyt korkealla. Virtanen lähetti ensimmäisen Mestis-pelinsä yhteydessä terveisiä heti Tappara-järkäle Ben Bloodille. Kaksikko tuntee toisensa hyvin – duo on jo aiemmin naljaillut toisilleen sekä mediassa että Twitterin puolella. Nyt he löysivät jälleen toisensa somessa.

Blood aiheutti keskiviikkona kohun Liiga-kierroksen jälkeen karulla kuvallaan. Tappara-järkäle ihmetteli Porissa kiekkoilijoille tarjottavaa ruokaa – ällöttävän näköinen annos herätti ihmetystä (katso kuvat).

Nyt Virtanen toi oman panoksensa ruokakeskusteluun. Hyppy Mestikseen ja ensimmäinen vieraspeli Keuruulla maistui ilmeisen hyvältä.

– Ben Blood, tule tänne Keuruulle ja pelaamaan Mestistä. Meillä on makkaraa ja kaikkea, Virtanen kirjoitti iloisen kuvan yhteyteen.

Virtasen debyytti Mestiksen puolella oli varsin tehokas. Hyökkääjä iski maalin heti viiden minuutin pelaamisen jälkeen, kun TUTO kaatoi KeuPan torstaina maalein 3-1.

LUE MYÖS: Siinä ei kauaa mennyt! Seuraa vaihtanut Jonne Virtanen onnistui heti maalinteossa

Katso Virtasen vastaus:


PÄIVÄN VIHJE: TAPPARA – JYP

Saako kriisissä taivaltava JYP selkäsaunan Tapparalta?