Liigassa toissa kaudella seitsemässä ottelussa pelannut, mutta uraansa pääasiassa Mestiksessä luonut 32-vuotias suomalaishyökkääjä Jussi Nättinen siirtyy alkavaksi sesongiksi eksoottiseen Puolaan. Podhale Nowy Targ tiedotti siirrosta nettisivuillaan.

Nättinen toimi viime kaudella Mestis-joukkue Hermeksen kipparina. Hyökkääjä viimeisteli runkosarjan 40 kamppailussa pisteet 13+26=39, kahdeksan pudotuspeliottelun saldo oli sekin vakuuttava 2+6=8.

Pelaaja on ollut melkoinen kiekkokiertolainen. Toissa kaudella sentteri nimittäin edusti saksalaista alasarjajoukkue Starbulls Rosenheimia sekä JYP:iä ja KeuPa HT:ta. Nättinen on pelannut näiden lisäksi ulkomailla myös mm. Ranskassa ja Kazakstanissa.

Podhale Nowy Targin toinen suomalaispelaaja on pakki Samu Suominen. Viime kaudella joukkueessa viiletti peräti seitsemän sinivalkoista pelaajaa ja sitä luotsasi Tomek Valtonen.