Huippuvahvistus Liigaan? New York Rangers passitti suomalaislupauksen farmiin – pelipaikka yhä mysteeri

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaispakki Tarmo Reunasen pelipaikka tulevaksi kaudeksi vaikuttaa olevan yhä mysteeri sekä rapakon takana että Suomessa.

Nuori lupaus lähetettiin jo keskiviikkona farmin puolelle, kun Rangers ilmoitti kaventavansa leiriryhmäänsä. Reunasen nimi oli pelaajalistassa, jotka siirtyivät vahvistamaan AHL-seura Hartford Wolf Packia.

Ratkaisu on puhuttanut erityisesti Suomessa ja Raumalla. Rauman Lukko ilmoitti aiemmin Reunasen palaavan Liigaan, mikäli pelipaikka NHL:stä ei aukea.

Nyt tuore farmipesti on herättänyt heti paljon kysymyksiä. NHL-säännöt ovat yli 20-vuotiaiden pelaajien kohdalla kimurantteja. Rangersista ei olla julkisesti vielä tiedotettu, missä seura toivoo pakin jatkavan pelejään alkavalla kaudella.

Soppaa sekoitti entisestään Rangersin tuore kokoonpano. Nyt Reunasen nimi on ilmestynyt hieman yllättäen Rangersin tuoreeseen kokoonpanolistaan.

Aamujäiden kokoonpanojen mukaan Reunanen onkin pelaamassa vielä ainakin ilmeisesti yhden pelin, kun joukkue jatkaa harjoituskauttaan Bridgeportissa. Sen jälkeen matka on viemässä alkuun farmin puolelle. Ja vasta sen jälkeen lopulta selviää, missä nuorukainen pelaa alkavalla kaudella.

Reunanen oli jo viime kaudella Lukon johtavia pakkeja. Isoja minuutteja pelistä toiseen tahkonnut nuorukainen nakutti 58 peliin mainiot tehot 6+19=25. Ei ole ihme, että Raumalla odotetaan vesi kielellä huippunimen paluuta Suomeen.

Onko AHL vai Liiga parempi paikka suomalaiselle? Ota kantaa kuumaan keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä!

LUE MYÖS: Sopu yhä kaukana? Lähde: Patrik Laine ja Winnipeg vääntävät kulissien takana – tästä neuvotellaan