Osaatko nimetä NHL:n parhaiten tienaavat suomalaistähdet? Jos vastaat ”kyllä” tai ”ehkä”, on tämä visa tehty kuin suoraan sinulle.

Leijonat.com nosti esille 15 tulevan kauden parhaiten tienaavaa leijonapelaajaa. Listalta löytyy konkareita ja nuoria tähtiä. Tuloksiin on laskettu palkkakattoon vaikuttava palkkasumma – esimerkiksi eri pelaajien suoritusbonukset eivät näy siis summissa.

Listalta puuttuu yhä ilman sopimusta oleva Mikko Rantanen. Coloradon suomalaistähti nousee todennäköisesti heti sopimuksen saamisen myötä korkealle listalla.

Aikaa visaan on yhteensä viisi minuuttia. Kuinka monta Sinä saat oikein? Kerro tuloksesi myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä! Kaikki googlettaminen ja huijaaminen ovat luonnollisesti nössöjen hommaa.

TESTAA MYÖS: Leijonavisa: Osaatko nimetä NHL:n tehokkaimmat suomalaiset 2000-luvulla?

TESTAA MYÖS: Leijonavisa: Osaatko nimetä kaikki Leijonien kapteenit 2000-luvulta?