Liigataustainen pelaaja palaa Suomeen ainakin hetkeksi – vahvistaa Mestis-joukkueen takalinjoja

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa 99 runkosarjan kamppailua pistein 1+6=7 pelannut ja lisäksi 13 pudotuspeliottelussa pisteittä luutinut peruspuolustaja Joonas Valkonen palaa Ruotsista Suomeen ja Kiekko-Vantaan paitaan. Joukkue tiedotti tämän viikon kattavasta sopimuksesta kotisivuillaan.

Sivuilla lukee, että Valkonen paikkaa Kiekko-Vantaan loukkaantumisia ja hänen tilannettaan katsotaan uudestaan ensi viikolla. Pelaaja on joukkueelle tuttu kasvo, kun hän pelasi lohipaidoissa edellisen kerran toissa kaudella.

Keskiviikon kierroksella lohipaidat kohtaavat Tampereella KOOVEE:n ja Valkonen luutii tuossa pelissä kakkosparissa Keni Karalahden kanssa. Viikonloppuna joukkue vääntää pisteistä ensiksi SaPKoa ja sitten Ketterää vastaan vieraissa ja kotona.

Mestis-kaukaloissa puolustaja on pelannut 165 runkosarjan pelissä tehoin 12+28=40, uran 14 pudotuspeliottelun saldo on 1+5=6.

Liigassa Valkonen on kantanut Bluesin, Jukurien ja Sportin paitoja. Lisäksi hän on pelannut muun muassa Saksan ja Ruotsin kakkosliigoissa. Puolustaja tuli jälkimmäisenä mainitusta Vantaalle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.