Liigajoukkue reagoi surkeaan esitykseensä: Pelaajilla palaveri suljettujen ovien takana – ”Hyvähenkinen keskustelu”

© Kuva: Ilari Isotalo

Pelicansin lokakuu käynnistyi surkealla tavalla, kun se joutui keskiviikkona kotikaukalossaan Ilveksen jyräämäksi peräti 7-2.

Kyseessä oli jo toinen peräkkäinen kotiottelu, jossa lahtelaisryhmä oli jäänyt vieraiden jalkoihin ja kamppailun jälkeen Pelicansin pelaajat istuivatkin alas ja kävivät pukukopissa suljettujen ovien takana oman palaverinsä.

Joukkueen nestori, 35-vuotias Topi Jaakola avasi tapahtunutta Pelicansin nettisivulla.

– Meillä oli hyvähenkinen keskustelu. Meillä on ottelusta tai tuloksesta riippumatta kova halu kehittää tekemistä koko ajan. Sitä jatkumoa tässä tehdään joka päivä, eikä eilinen (keskiviikko) tehnyt siihen poikkeusta, Jaakola toteaa ja jatkaa:

– Missään nimessä tässä ei ole mitään paniikkinappulaa painettu. Elämässä paniikki kuuluu ihan joihinkin muihin hommiin.

Pelicansin kausi on alkanut viime häviöistä huolimatta kohtuullisesti, sillä joukkue majailee sarjataulukossa tällä hetkellä kuudentena. Jaakolalla on selvä visio miten lahtelaisryhmän on jatkossa toimittava.

– Tasaisempaa suorittamistahan tässä haetaan. Parempaa yhteistyötä niin viisikon kuin puolustuksen ja kiekollisen pelin sisällä, Jaakola painottaa.

Seitsemästä ottelustaan Pelicans on pelannut vain kaksi vieraissa (Jukureita ja SaiPaa vastaan) ja molemmista on irronnut voitto. Perjantaina sillä on kuitenkin edessään tähän mennessä ehkä kovin testi, kun se matkaa Helsinkiin HIFK:n vieraaksi.

– Tosi kiva lähteä. Perjantai-ilta ja Nordis, kova peli tulossa. Jälleen kerran kolme isoa pistettä jaossa, Jaakola toteaa.

LUE MYÖS: Päävalmentajaa vaihtanut Ilves jyräsi Pelicansin – Ville Nieminen raivoissaan: ” Sieluton ja täysin hävettävä esitys”

LUE MYÖS: Legendaarinen pila! Winnipegin suomalaisyllättäjä joutui NHL-tähtien jäynän kohteeksi

LUE MYÖS: Nuorissa on voimaa! Kaapo Kakko ja Ville Heinola tekevät historiaa NHL:ssä


PÄIVÄN VIHJE: JOKERIT – AVANGARD OMSK

Hakeeko Ilja Kovaltshukin tähdittämä Omsk pisteet Helsingistä?