Livestream: Tapparan CHL-matsit ilmaiseksi

CHL: Frisk Asker – Tappara – 8.10. klo 19:30 | Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi

Muutaman viikon tauon jälkeen Tappara jatkaa myös CHL-urakkaansa. Jäljellä on vielä kaksi ottelua norjalaista Frisk Askeria vastaan ja tiistaina vuorossa on vierasottelu. Tappara on äitynyt Liigassa huimaan lentoon ja CHL-jatkopaikankin suhteen avaimet ovat omissa käsissä. Ottelu alkaa tiistaina 8.10. klo 19:30 NordicBet TV:stä.

Tappara on kolme pistettä jäljessä lohkon kärkiparia Klagenfurtia ja Bieliä. Norjalaisen vastuksen hoitamalla Jukka Rautakorven suojattien tie jatkopeleihin suoristuu huomattavasti. Vireestä tämä ei jää ainakaan kiinni, sillä Tapparan alku Liigassa on ollut aivan käsittämättömän kova. Tamperelaiset johtavat sarjaa ja ovat ennen lauantain Jukurit-peliä edelleen tappioitta. Myös pistepörssin kärki on miehitetty yksinomaan Tapparan pelaajilla. Frisk Asker saa vastaansa todella kovakuntoisen joukkueen.

Frisk Askerilla ei ole enää mahdollisuuksia jatkoon CHL:ssä: se on lohkossa viimeisenä, eikä ole saanut neljästä pelistään yhtään pistettä. Maalierokin on sangen alakuloinen 3-12. Kotimaan sarjassa menee paremmin, sillä joukkue on seitsemän kierroksen jälkeen sarjakärjessä. Se on voittanut kaikki pelinsä varsinaisella peliajalla. Nyt vastus kovenee kuitenkin kotimaan sarjapeleistä oleellisesti.

Tappara pistää kaikkensa peliin näihin otteluihin ja aikoo puristaa tiensä CHL:n jatkopeleihin. Niinpä tämäkin peli kannattaa ottaa seurantaan NordicBet TV:n suorasta striimistä.

Näin katsot Tapparan pelin ilmaiseksi:

  1. Siirry NordicBetin sivuille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja valitse Tapparan ottelu
  3. Tililläsi pitää olla rahaa, jotta näet ottelut.
Katso Tapparan ottelu ja laita vetoa sisään!

Tapparan otteluohjelma CHL:ssä:

To 29.8.    klo 20.30 KAC Klagenfurt – Tappara 3-2
La 31.8.    klo 20.45 EHC Biel-Bienne – Tappara 1-0
Pe 6.9.     klo 19.00 Tappara – KAC Klagenfurt 8-3
Su 8.9.     klo 19.00 Tappara – EHC Biel-Bienne 1-0
Ti 8.10.    klo 19.30 Frisk Asker – Tappara
Ke 16.10. klo 19.00 Tappara – Frisk Asker