Pittsburgh Penguins joutuu tulemaan ainakin seuraavan kuukauden toimeen ilman jalkansa loukannutta Jevgeni Malkinia.

Venäläisen megatähden lisäksi Penguins menetti sairastuvalle myös toisen sentterin, kun Nick Bjugstad loukkasi itsensä kauden toisessa runkosarjaottelussa.

Kaksikon loukkaantuminen saattaa osoittautua lottovoitoksi TPS:stä Penguinsin palkkalistoille kesällä siirtyneelle Oula Palvelle, joka on aloittanut kautensa AHL:n puolessa Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissä. Suomalainen merkkautti ensimmäisessä AHL-pelissään yhden syöttöpisteen.

27-vuotias Palve saatetaankin nostaa Penguinsin kokoonpanoon jo lähiaikoina. Mies iski viime kaudella TPS:n riveissä pelaamissaan 53 Liiga-pelissä tehot 16+35=51. Sentteri saattaakin päästä pian esittelemään taitojaan myös NHL:n kirkkaissa valoissa.

LUE MYÖS: Loistouutisia! MM-kultaleijona nostettiin NHL-kokoonpanoon – debyytti taalajäillä edessä