Columbus Blue Jacketsin suomalais-GM Jarmo Kekäläinen tiedotti seuran kotisivuilla perjantaina, että hyökkääjä Markus Hännikäinen on nostettu ylös AHL:stä. Tämä kävi toteen toisen hyökkääjä Josh Andersonin loukkaantumisen takia.

Hänet asetettiin loukkaantuneiden listalle jo 5. lokakuuta alkaen takautuvasti. Anderson hajotti ylävartalonsa tuona päivänä pelatussa kamppailussa Pittsburgh Penguinsia vastaan. Pelaajan tilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan.

Suomalaishyökkääjä Hännikäinen on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua AHL:ää Blue Jacketsin farmijoukkue Cleveland Monstersista. Noissa peleissä tehoja on kertynyt mallia 1+0=1 tehotilaston näyttäessä lukemaa -1.

Hännikäinen on pelannut taalajäillä 91 runkosarjan ottelua pistein 8+7=15 (-8), yhdessä pudotuspeliottelussa pisteitä (-1) ei ole kertynyt.