Toimittajan simppeli kysymys sai suomalaisen NHL-tähden jyrähtämään: ”V***u ketä kiinnostaa se enää”

© Kuva: Getty Images
Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Rasmus Ristolaisen nimi pyöri läpi kesäkauden siirtohuhuissa ja monissa lähteissä pidettiinkin lähes varmana sitä, että suomalaistähti ei jatkaisi Buffalo Sabresissa.

Siirtohuhut eivät kuitenkaan koskaan muuttuneet todeksi, joten järkälemäinen turkulainen on yhä Sabresin mukana.

Sabresiin jääminen vaikuttaa ainakin vielä hyvältä ratkaisulta, sillä joukkue on erittäin kovan Atlantic-divisioonan kärkipaikalla.

The Athletic -lehden toimittaja John Vogl kysyi pitkästä aikaa voiton makuun päässeeltä Ristolaiselta simppelin kysymyksen: ”oletko tyytytyväinen?”

Ristolaisen jyrähtävästä vastauksesta voi päätellä, että nälkää voittamiseen on.

– Joo, taidan olla iloinen, mutta en kuitenkaan kylläinen. Sitä haluaa vain lisää ja lisää. Tällä (kauden alulla) ei ole mitään merkitystä, jos seuraava ottelu menee vituiksi. Joten se on jo menneisyyttä. Olemme nyt hyvässä vauhdissa kuitenkin, joten nyt vain jatketaa sitä, Ristolainen jyrisi.

– Viime kaudella pelasimme ehkä yhden hyvän kuukauden, mutta vittu ketä kiinnostaa se enää. Nyt asiat ovat kuitenkin hyvin. Olen ollut täällä jo niin pitkään, että tiedän monta ottelua meillä on vielä jäljellä. Isommat pelit alkavat vasta tammikuussa tai helmikuussa. Ne ovat jättimäisiä. Mitä lähemmäksi pudotuspelejä pääsemme, niin sitä parempaa jääkiekkoa meidän täytyy pelata. Ei riitä, että pelaamme nyt hyvin ja hyydymme myöhemmin. Meidän täytyy olla päivä päivältä parempia, Sabres-tähti jatkoi tulista puheenvuoroaan.

Ristolainen koki pieniä muutoksia tällä kaudella, kun uusi päävalmentaja Ralph Krueger tuli kuvioihin.

Ristolainen tiputettiin toiseen ylivoimakoostumukseen sekä myös vastuu alivoimalla väheni hieman. Tasakentällisin Ristolainen on yhä tuttuun tyyliinsä Sabrsin ylivoimainen kuningas, sillä hänelle kertyy ottelua kohden jopa 20:29 minuuttia peliaikaa.

Ristolaisesta suorastaan uhkuu se, että hän on valmis viemään Sabresin pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2011.

– Tiedän, että meillä on kaikki palaset siihen. Kaikki täällä haluavat voittaa – etenkin he, jotka ovat olleet täällä pitkään. Meillä ei ole minun aikanani ollut vielä tällaista, joten olen innoissani – kaikki ovat innoissaan. On mukavampaa tulla kaukaloon, kun pelaamme oikeasti hyvin. Niin olemme voittaneet pelejä. Se ei ole ollut tuurista kiinni. Kun pelaamme todella hyvin, niin meillä on hauskaa, Ristolainen kertoo.

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS