Toimittaja Pierre LeBrun nosti Twitter-tilillään esille Suomen aikaa varhain perjantaina väitteen, jonka mukaan NHL:n ”suomalaisjoukkue” Carolina Hurricanes olisi kiinnostunut Jesse Puljujärvestä.

Liigajoukkue Kärppien parhaan pistemiehen nykyisessä sopimuksessa on pykälä, joka mahdollistaa NHL-siirron 1. joulukuuta asti.

Toimittaja selitti, että suomalaistykki tarvitsisi maiseman vaihtoa. Puljujärvi on LeBrunin mukaan pelaaja, jonka hintaa Hurricanes on hänen lähteidensä mukaan nyt kysellyt.

– Vaikka Hurricanes on avannut kautensa hyvin, on siellä oletuksen mukaan jossain vaiheessa tarvetta yhdelle hyökkääjälle kolmeen kärkiketjuun.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
As I reported tonight on Insider Trading, Hurricanes have done some tire kicking on a few forwards including Ho-Sang and Puljujarvi... not sure it will go anywhere but we’ll see

TSN Hockey

@TSNHockey
INSIDER TRADING: #TSNHockey Insiders discuss...

🏒 Latest on Zykov’s suspension & #VGK
🏒 Canes seeking Top 9 forward...Ho-Sang or Puljujarvi?
🏒 Quick’s status in L.A.
🏒 Ristolainen, Krueger & #Sabres

WATCH 🌍: fw.to/Ovc4yyP

Puljujärven NHL-oikeudet ovat edelleen hänen ex-seura Edmonton Oilersilla. Tällä hetkellä Kärpissä piste per peli -tahdilla – 12 ottelua tehoin 6+6=12 – liekehtivä suomalainen iski öljypaidoissa 139 runkosarjan pelissä tehot 17+20=37. Pudotuspelejä ei kertynyt lainkaan.

Carolina on jo valmiiksi melkoinen suomalaisjoukkue, kun sen hyökkäystä tähdittävät Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Erik Haula.