Nuorten Leijonien MM-kultasankari kerää ylistystä! Kiekkoraamattu povaa: ”Suomen uusi kultapoika”

© Kuva: Getty Images

Arvovaltainen jääkiekkosivusto, kiekkoraamatuksikin tituleerattu The Hockey News ylistää tuoreessa artikkelissaan kovin sanoin HIFK:ssa tällä kaudella pelaavaa hyökkääjälupaus Anton Lundellia.

Urallaan jo 18- ja 20-vuotiaiden maailmanmestaruudet voittanut, vasta pari viikoa sitten 18-vuotispäiväänsä juhlinut toisen polven kiekkoilija omaa sivuston mukaan täydet mahdollisuudet Suomen seuraavaksi NHL-supertähdeksi. Sivusto tituleeraakin otsikossaan Lundellia vaatimattomasti Suomen uudeksi kultapojaksi.

– Hänellä on peliälyä ja kamppailuvoimaa tulla NHL:n supertähdeksi, joten kyse on vain työnteosta. Ilman epäilystäkään hänen kyvyistään, Lundell tulee olemaan top 10 -varaus ensi kesänä, ehkä jopa top 5, kiekkoraamattu arvioi.

Toista kauttaan HIFK:n Liiga-joukkueessa pelaava Lundell vakuutti kiekkojännärit jo viime kaudella iskemällä 38 pelissä kovat tehot 9+10=19. Alkukauden yhdessätoista Liiga-pelissä nuorukainen on iskenyt tehopinnat 3+1.

LUE MYÖS: TPS-pomo paljasti: uudelle urheilutoimenjohtajalle kovat kriteerit