Näkökulma: Jesse Puljujärven tilastojen palvonta saa riittää – NHL-taso vielä kaukana!

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärven paluu Liigaan on saanut jatkuvaa hehkutusta. Suomalaislupaus onkin hankkinut itseluottamustaan kiitettävästi takaisin ja laukonut kiekkoa maalia kohti miltei jokaisesta mahdollisesta paikasta.

Tulosta on tullutkin kiitettävästi. 14 ottelussa Puljujärvi on nakuttanut yhdeksän maalia ja 15 tehopistettä. Hänen markkina-arvonsa on NHL:ssä varmasti kovassa nousussa, sillä ensimmäistä kertaa urallaan Puljujärvi tekee hyvää jälkeä ammattilaissarjassa.

Korttitalo kaatuu kuitenkin sillä hetkellä, kun NHL:ssä lopetetaan tilastoskouttaus ja Puljujärveä käydään katsomassa paikan päällä. Puljujärvi ei ole oppinut Liigassa yhtään mitään.

Floppivaaran alla oleva huippulupaus viettää yhä aivan liikaa pelin ulkopuolella. Hän tekee isoja kaarroksia ja sijouttuu jatkuvasti miten sattuu. Isommassa kaukalossa ja hitaampien pelaajien kanssa Puljujärvi pysyy silti pelissä kohtalaisesti mukana. NHL:ssä hän jäisi yhä täydeksi statistiksi.

Liigassa Puljujärvi ei tule oppimaan enää mitään uutta. Hänellä on jo kaikki NHL-tähden fyysiset ominaisuudet. Peliälyä hän ei tule Suomessa oppimaan, sillä hänen ei tarvitse. Kuten tilastoista näkee, nykyinen koohottaminen riittää enemmän kuin hyvin.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!