Näkökulma: Edmonton-pomo tulee tapaamaan Jesse Puljujärveä kahdesta syystä – nyt on ison valinnan aika

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin GM Ken Holland on tulossa tapaamaan Jesse Puljujärveä Karjala-turnaukseen. Visiitti kertoo kaiken olennaisen Puljujärven ja Edmontonin voimasuhteista. Tällä hetkellä suomalaislupaus pitää ohjaksia käsissään ja kanadalaisseura tulee väkisin talutusnuorassa mukana.

En tiedä Hollandin vierailun motiivia, mutta se on aika helppo arvata, ettei Holland ole tullut pelkästään rupattelemaan. Puljujärvi kun ei kuulemma ole kielimiehiä.

Jos olisin Holland, niin minulla olisi reissulle kaksi tavoitetta. Ensinnäkin yrittäisin vielä kerran suostutella Puljujärven palaamaan Edmontoniin. Nyt on uusi valmentaja, voittava kulttuuri ja tarjolla parempia ketjukavereita. Nämä laulut on jo laulettu ennenkin, mutta aina kannattaa kokeilla.

Puljujärvi todennäköisesti pitää päänsä, mutta sitten päästäänkin Hollandin vierailun päällimmäiseen syyhyn. Hän haluaa varmistaa, että jos Puljujärvi kaupataan, onko tämä valmis solmimaan NHL-sopimuksen uuden seuransa kanssa. Edmonton janoaa vahvistuksia ja kauppaa Puljujärven mieluusti, mutta jos hyökkääjä haluaa väkisin pelata kauden loppuun Kärpissä, hänellä ei ole minkäänlaista vaihtoarvoa.

Nyt onkin ison valinnan aika. Puljujärven on tehtävä valinta, sillä hänellä on tässä tilanteessa kaikki valtakin. Haluaako hän jäädä Liigaan leikkimään sankaria, vai jahtaako vielä NHL-unelmaansa?

Lue myös: NHL-toimittajalta hurja paljastus: Jesse Puljujärvestä Kaapo Kakon joukkuekaveri?


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!