Torstaina kiertänyt huhu, jonka mukaan Jukurien hyökkääjä Fredric Weigel siirtyisi Ruotsiin ja Björklöveniin, muuttui perjantaina todeksi. Mikkeliläisseura vahvisti loppukauden mittaisen lainan kotisivuillaan.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Tack för allt, Wagge!

Jukurit vuokraa Fredric Weigelin loppukauden ajaksi IF Björklöveniin. Kiitos kaikesta @Waggewag, ja menestystä tulevaan!

Lue koko tiedote ja urheilujohtaja Jukka Holtarin kommentit
👉jukurit.fi/fi-fi/article/…

#OmienPuolesta #Jukurit #Liiga

Hyökkääjä pelasi pirteästi esiintyneessä Jukurit-laumassa tällä kaudella 17 ottelua. Pelaaja ei onnistunut nousemaan odotetulle tasolle iskien peleissä tehot 2+2=4. Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari kiitti Weigelia hänen panoksestaan joukkueessa kaikesta huolimatta.

– Halusimme Weigelin ehdottomasti keväällä Jukureihin, mutta emme jostain syystä onnistuneet täällä saamaan hänen parhaita puoliaan pelaajana esille. Hän ei tavoittanut korkeita pelillisiä tavoitteitamme, joita olimme yhdessä asettaneet.

Holtari lisäsi Jukurien seuraavan pelaajamarkkinoita aina helmikuun siirtorajaan asti mahdollisten pelaajahankintojen osalta.

Sivustomme kirjoitti Weigelin siirrosta jo torstaina.