Mestis-joukkue KeuPa HT tiedottaa todella mielenkiintoisesta hankinnasta.

17-vuotias Kärpät-kasvatti Joona Kiviniemi saapuu Kanadan juniorisarja WHL:n Swift Current Broncosista ja liittyy keuruulaisryhmään torstaina.

– Saatiin hyvä ja lupaava nuori pelaaja, jolla paljon vahvuuksia hyökkäyspeliin, kuten hyvä laukaus ja pelikäsitys. Joona pelaa nopeaa ja suoraviivaista jääkiekkoa, joka sopii meidän pelityyliin. Todella hienoa saada tällainen paljon potentiaalia omaava hyökkääjä meille. Olisi ollut muitakin ottajia, mutta halusi nimenomaan tulla Mestiksen kärkipään joukkueeseen, joten voidaan olla todella tyytyväisiä, kommentoi seuran valmentaja ja pelaajakoordinaattori Tomas Westerlund tuoretta hankintaa tiedotteessa.

Kiviniemi on pelannut alkukaudella Swift Current Broncosissa 15 ottelua, joissa on summannut 10 (6+4) tehopistettä. Viime sesongilla ikäkausimaajoukkueistakin tuttu laituri nakutteli 62 WHL-ottelussa tehot 16+9=25.

Kiviniemi debytoi tiedotteen mukaan Mestiksessä jo mahdollisesti tulevana viikonloppuna, mutta viimeistään ensi viikolla.