MM-kultaleijonan unelmapeli koitui Jokerien kohtaloksi KHL:ssä

© Kuva: Getty Images

Helsingin Jokerit jatkoi Kauka-Idän kiertuettaan perjantaina Vladivostokissa paikallisen Admiralin vieraana.

Pitkän kiertueensa Kunlun Red Starista otetulla voitolla Kiinassa aloittanut helsinkiläisjoukkue sai tuta perjantaina Admiralin maalilla 29 laukausta pysäyttäneen viime kevään MM-kultavahti Juho Olkinuoran torjuntavireen häviten voittomaalikilpailun lisäkierroksille venyneen ottelun lopulta maalein 3-2.

Kotijoukkueen voittomaalin konkarivahti Antti Niemen taakse taiteili vasta kahdeksannessa parissa kotijoukkueen slovakkihyökkääjä Martin Bakos. Jokereiden maaleista varsinaisella peliajalla vastasivat puolestaan Ahti Oksanen sekä Sami Lepistö.

Helsinkiläisjoukkue koki kauhunhetkiä jo ottelun avauserässä, kun sen tähtipuolustaja Mikko Lehtonen loukkasi itsensä yhteentörmäyksessä vastustajan pelaajan kanssa. Pukukopin puolelle talutettu Lehtonen palasi lopulta jäälle jo toisessa erässä.

Narrilauman vieraskiertue jatkuu sunnuntaina Amur Habarovskin vieraana.