NHL-seura Edmonton Oilersin farmiseura Bakersfield Condors on hankkinut suomalaispuolustaja Patrik Parkkosen riveihinsä lainasopimuksella.

26-vuotias HIFK:n juniorimyllyn läpikäynyt Parkkonen siirtyy Condorsiin ECHL-seura Wichita Thunderista. 175-senttinen puolustaja merkkautti farmin farmina tunnetussa kiekkosarjassa alkukaudella pelaamissaan 14 ottelussa tehot 0+10.

Parkkonen on kiekkoillut urallaan kolmen kauden ajan Liiga-seura Porin Ässissä saaden tililleen kaikkiaan 89 ottelua tehoin 3+12. Suomen kaukalot kesällä 2015 jättänyt puolustaja on edustanut tämän jälkeen Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Lausitzer Füchsea, Allsvenskanissa pelaavia BIK Karlskogaa sekä IK Oskarshamnia sekä viimeksi monikansallisessa EBEL-sarjassa pelaavaa tshekkiläistä Orli Znojmoa.

Parkkosella ei ole sopimusta yhdenkään NHL-seuran kanssa.