Liigassa pudotuspelipaikkojen ulkopuolella kyntävä KalPa tiedotti kotisivuillaan, että se on tehnyt jatkosopimukset kolmen pelaajansa kanssa. Suurlupaus Leevi Aaltosen, ja Juuso Könösen jatkosopimukset ovat kaksivuotisia sekä pakki Joona Riekkisen pahvi yksivuotinen.

SOPIMUSUUTISIA! 🚨

Leevi Aaltonen, Joona Riekkinen ja Juuso Könönen jatkavat keltapaidoissa! 👊

Aaltosen ja Könösen jatkosopimukset ovat kaksivuotisia, Riekkisen jatkosopimus kattaa puolestaan kauden 2020-2021.

👉 kalpa.fi/fi-fi/article/…

#KalPa #Liiga #Kuopio

KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman muistutti, että kaikki kolme pelaajaa ovat ottaneet paikan joukkueen vakiokokoopanosta, ja että jokainen näistä on ottanut tällä kaudella isoja askeleita eteenpäin.

– Olemme tyytyväisiä, että heidän urat jatkuvat meillä ja toivottavasti kolmikon kehitys jatkuu samanlaisena myös tulevaisuudessa.

Samalla huhut, joiden mukaan Aaltonen olisi ollut siis menossa JYPiin, voidaan unohtaa.

Pelaajista Könönen on iskenyt 18 ottelussa tehot 1+1=2 (+2), Riekkinen 10 kamppailussa pinnat 0+2=2 (+3) sekä loukkaantuneiden kirjoissa oleva Aaltonen 14 pelissä samat pinnat 0+2=2 (-5).

Viimeisenä mainittu ja JYPiin huhuiltu Aaltonen on kolmikosta suurin lupaus. Mikkelissä vuonna 2001 syntynyt hyökkääjä on NY Rangersin juhannuksen vitoskierroksen 130. varaus ja hänen palkintokaapistaan löytyy alle 18-vuotiaiden MM-kulta.

KalPalla on tällä hetkellä 18 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Joukkue keikkuu Liigassa tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä.

Kuopiolaisten osalta kausi jatkuu perjantaina Tampereella Tapparan vieraana.