Helsingin Jokerit tarjosi kotiyleisölle perjantai-illan KHL-viihdettä koko rahan edestä joukkueen palattua takaisin kotikaukaloonsa pitkän vieraskiertueen jälkeen.

Narrilauma nappasi upean 3-1-voiton sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvasta Moskovan Dynamosta katkaisten samalla vieraiden neljän ottelun mittaisen voittoputken.

Kärsivällisesti omaa maaliaan puolustanut Jokerit onnistui pimentämään täysin vieraiden supertähtiä vilisevän ykkösketjun. KHL:n pistepörssiä ylivoimaisesti johtava kaksikko Vadim Shipatshov-Dmitrij Jaskin jäi ottelussa lopulta täysin pimentoon, mikä näytteli osaltaan ratkaisevaa roolia helsinkiläisten voitossa.

Helsinkiläisten maaleista vastasivat Aleksi Halme, Brian O’Neill sekä Alex Grant. Neljä kotipeliä viikon sisään urakoiva joukkue jatkaa otteluputkeaan seuraavaksi Lokomotiv Jaroslavlia vastaan. Tämän jälkeen vastaan asettuvat vielä Amur Habarovsk sekä Sibir Novosibirsk.