Stadin derby vain ajan kysymys? Peliyhtiö povaa: HIFK ja Jokerit pian kaukaloon

© Kuva: Juha Tamminen

Jokerit ja HIFK pelaavat pian vastakkain, povaa monikansallinen vedonlyöntiyhtiö NordicBet.

Vedonlyöntiyhtiö uskoo, että tuoreet uutiset saattavat HIFK:n ja Jokerit väkisinkin vastakkain harjoituskaudella. Tilanteen mahdollistaa Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) tuore päätös: KKV linjasi, että Liiga-seurojen keskinäinen sopimus Jokereiden ”boikotoimisesta” on lainvastainen, ja Jokereiden ja Liiga-seurojen välillä voi vastedes siirtyä pelaajia.

Samalla myös Liiga-seurojen ja KHL-joukkueen väliset harjoitusottelut ovat jälleen sallittuja. Tähän asti Jokerit on valmistautunut KHL-kausiinsa muun muassa Mestis-joukkueita vastaan.

Päätöksestä huolimatta mahdollinen Liiga-seuran ja Jokereiden yhteistyö on herättänyt myös epäilyjä. Peliyhtiö NordicBet on tässä kuitenkin eri mieltä – se lähestyi medioita tiedotteella, jonka mukaan yhtiö on avannut jo kohteet HIFK:n ja Jokereiden väliseen peliin elokuulle 2020.

Kuten olettaa, on Jokerit peleihin ennakkosuosikki budjettinsa takia. Tosin suurta eroa kertoimissa ei ole vielä.

– Jokerit on massiivisemman pelaajabudjettinsa ansiosta ottelu(i)ssa jonkinmoinen suosikki, mutta rytinää kaukalossa taatusti tulisi riittämään enemmän kuin ”tavallisissa” harjoitusotteluissa, peliyhtiö ennustaa.

Uskotko Jokereiden ja HIFK:n harjoituspeleihin? Osallistu keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä!