Jesperi Kotkaniemellä sysimusta vaihe NHL:ssä – nyt ehdotetaan jo radikaalia ratkaisua

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin megalupaus Jesperi Kotkaniemi on ajautunut synkkään vireeseen NHL:ssä.

Montrealissa ollaan jo huolissaan, sillä 19-vuotiaan porilaisen edellisestä osumasta on vierähtänyt jo yli 2,5 kuukautta (14 ottelua).

Sportsnetin asiantuntija Eric Engels uskookin, että Kotkaniemen on löydettävä itseluottamus pian takaisin tai muuten Canadiens-johdolla on edessä kova ratkaisu.

– Ehkä Kotkaniemi löytää itsevarmuutensa, kun kiekko kerran livahtaa maaliin, tai kun joku hänen joukkuetovereistaan viimeistelee maalin hänen upeasta syötöstään. Mutta jos näin ei tapahdu, niin hänet olisi parasta lähettää AHL:ään Laval Rocketsiin, Engels avasi.

AHL-käsky ei kuitenkaan ole nuorelle suomalaiselle mikään rangaistus, vaan enemmänkin keino löytää kadonnut itseluottamus.

– Tämä ei ole kansanäänestys tai kysymys siitä, pystyykö Kotkaniemi pelaamaan NHL:ssä. Hän on näyttänyt, että hän pystyy siihen ja hänellä tulee olemaan kirkas tulevaisuus siellä. Tässä on nyt vain kyse siitä, että mikä olisi parasta hänelle, kun hänen itseluottamuksensa hipoo pohjaa, Engels kertoi myöhemmin Twitterissä.