NHL:n yksi sinivalkoisimmista seuroista, Montreal Canadiens, on aloittanut kautensa lupaavasti. Perinteikäs kanadalaisseura on atlanttisen divisioonan kolmannella sijalla ja kiinni pudotuspelipaikassa. Montrealissa pelaavat Artturi Lehkonen, Joel Armia ja Jesperi Kotkaniemi.

Montreal tähyää siirtomarkkinoilta vahvistuksia suomalaistensa tueksi. NHL-toimittaja Darren Dreger paljasti TSN:lle, että seura saattaa hyvinkin napata koko markkinoiden suurimman kalan.

– Erityisesti Montrealin kohdalla tätä asiaa katson tarkimmin ennen vaihtotakarajaa: Taylor Hallia. Hän olisi hyvä lisäys Montreal Canadiensille. En ymmärrä, miksi he eivät olisi kiinnostuneita. Luulen, että jos Hall saisi mahdollisuuden, hän tekisi jatkosopimuksen Canadiensin kanssa, Dreger kommentoi.

Kanadalaishyökkääjä Hall pelaa tällä hetkellä New Jersey Devilsissä. Hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen, ja hän on ilmoittanut, että jos seura ei ala menestyä, on edessä uuden joukkueen etsiminen. Devils on itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä, joten Hallin lähtöä pidetään lähestulkoon varmana.

Hall olisi Montrealille kullanarvoinen vahvistus. 28-vuotias laitahyökkääjä on nakuttanut kauden 23 ottelussa tehot 4+17=21.

Lue myös: Suomalaispuolustaja NHL-seuran ainoa valopilkku – muu pakisto flopannut täydellisesti