Mikko Koivu teki sunnuntaina hienoa seurahistoriaa Minnesotassa, kun konkarista tuli Wildin seurahistorian ensimmäinen 1000 runkosarjaottelun pelaaja.

Joukkueensa kapteeni on edustanut koko uransa samaa seuraa. Ei ole yllätys, että Minnesotan fanit huomioivat suomalaisen hienolla tavalla.

Koivu sai ottelun mainoskatkolla ansaitun huomion: fanit osoittivat äänekkäästi ja seisten suosiota joukkueen pitkäaikaiselle johtonimelle.

Tilanne oli monella tapaa hieno ja tunteikas. Myös vierasjoukkue Dallas Starsin pelaajat olivat juhlatunnelmassa mukana, kun Koivu kiitti yleisöä Wildin vaihtoaitiosta käsin.

Koivu saavutti pelissä myös toisen merkkipaalun. Syöttöpiste kotijoukkueen avausmaaliin oli hyökkääjän uran 700:s piste. Suomalaisella on kasassa nyt tehot 203+497.

Ilta ei päättynyt tähän. Koivu nousi nimittäin lopulta koko ottelun sankariksi rankkareilla – 2-1-voittomaali päätti upean juhlaillan kotijoukkueen juhliin.

LUE MYÖS: Täydellistä! Mikko Koivu loisti NHL-juhlapelinsä ykköstähtenä – joukkuekaverit sekosivat täysin

Katso hieno hetki tästä:

Sportsnet

@Sportsnet
Nothin' but ♥️ for the captain.

Mikko Koivu becomes the first @mnwild player in franchise history to skate in 1⃣0⃣0⃣0⃣ regular-season games for the club. 👏