NHL-apu mukaan! Nuoret Leijonat saa kovan vahvistuksen Pohjois-Amerikasta – ”Tullut hyviä arvioita”

© Kuva: Getty Images

HELSINKI. Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue saa MM-leiriryhmäänsä kiinnostavan vahvistuksen Pohjois-Amerikasta, kun Los Angeles Kingsin sopimuspelaaja Rasmus Kupari hyppää maajoukkueen mukaan.

19-vuotias huippulupaus on kova lisä ryhmään: Kupari oli jo vuosi sitten mukana, kun Suomi marssi alle 20-vuotiaiden MM-kultaan. Tarjolla on jälleen iso vastuu kansainvälisissä peleissä.

Suomen päävalmentaja Raimo Helminen kertoo Kingsin organisaatiosta tulleen helposti vihreää valoa kisoihin lähdölle. Euroopassa tarjolla on iso rooli ja kovia pelejä.

– Hänen seuransa on ollut erittäin positiivinen tämän suhteen, Helminen kiittelee Leijonat.comille.

Kupari on Kingsin ykköskierroksen varaus. Nuorukainen on pelannut ensimmäisen kautensa farmin puolella – alle on tullut nyt Ontario Reignin matkassa 21 peliin tehot 5+2=7.

Tehojen takaa löytyy sekä uuteen opettelua, vaikeuksia sekä onnistumisia. Helminen on kuullut Los Angelesin päästä mainiota palautetta.

– Hyviä arvioita on tullut. Seura on ollut tyytyväinen hänen panokseensa. Varmasti peleissä on ollut sekä hyviä että huonoja hetki. Mutta se on odotettavaa, kun nuori mies lähtee uusiin kuvioihin.

Nuoret Leijonat saa Kuparista Tshekin MM-kisoihin mieluisan vahvistuksen?

– Kyllähän hän on hyvä pelaaja… Toivottavasti pistää kiekkoa pussiin. Heh, onneksi se on kaikkien tehtävä. Yritetään leveällä materiaalilla pärjätä, Helminen virnistelee ja hekottelee omaan persoonalliseen tyyliinsä.

LUE MYÖS: Nuorten Leijonien MM-leiriryhmän ehdokkaat julki – mukana useita NHL:n ykköskierroksen varauksia

Ilari Isotalo, Helsinki
Twitter: @IlariIsotalo


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.